Nämä helpot kaurarieskat sopii gluteenittomaan ruokavalioon ja ovat todella helppoja valmistaa, varsinkin jos aamupuuroa on jäänyt kattilan pohjaan.

11 kpl rieskoja:

4dl (500g) veteen keitettyä kaurapuuroa
2dl (120g) mantelijauhetta
2rkl (20g) kookosjauhoja
1 muna
1 rkl (14g) psylliumjauhetta
½tl suolaa (puurossakin oli jo suolaa, maista itse sopiva suola taikinasta)
½tl leivinjauhetta
päälle seesaminsiemeniä, taikinaan voi lisätä esim. kurpitsansiemeniä, porkkanaraastetta ym

  • sekoita kaikki ainekset sekaisin
  • taputtele pellille rieskoja, paista uunissa 200c, n. 20-25min uunin keskitasolla kunnes saavat vähän väriä pintaan
  • nauti lämpöisenä voin kera, nämä ei muita päällisiä kaipaa! 🙂

T: Heli

Lue seuraavaksi