Gluteenittomat banaaniletut ja pakuri-suklaakastike maailmanmestarin tapaan

Kahden aineksen banaaniletut ovat saavuttaneet valtavan suosion suomalaistenkin keittiöissä.

Yksi esimerkki banaanilettuihin hurahtaneesta huippu-urheilijasta on tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä. Oona aloittaa aamunsa kyseisellä proteiinipommilla hyvin usein, sillä Oonan Instagram-tilillä on lähes viikoittain kuvia mahtavista lettukasoista.

Banaaniletut ovat jauhoton ja gluteeniton aamiaisherkku, joka valmistuu todella helposti. Toisin kuin perinteisten lettujen, banaanilettujen kääntäminen on helppoa, jos letuista ei tee aivan liian suuria. Paistamisessa auttaa, jos pannu on hyvä. Tällä reseptillä voi tehdä myös vohveliraudalla.

Banaaniletut

Sekoita banaanilettujen ainekset keskenään, käytä blenderiä tai sauvasekotinta. Kuumenna pannu ja heitä pannulle nokare voita. Paista lettuset molemmin puolin. Koristele hedelmillä, marjoilla, mehiläisen siitepölyllä tai suklaakastikkeella.

Viikonloppuversioon kuuluu myös pakuri-suklaakastike, joka on myös hyvin helppo valmistaa.

Pakuri-suklaakastike

Sulata kookosöljy ja sekoita kaikki jauhemaiset ainekset sen kanssa. Valuta kastike lettujen päälle!

NAM!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *