Dudu-Osun Mustasaippua Pure 150g

8.50

Dudu-Osun Mustasaippua Pure hajusteeton 150g

Tämä reilusti ja kestävästi tuotettu hajusteeton saippua soveltuu ihon ja hiusten päivittäiseen puhdistukseen ja sitä voi käyttää myös kasvonaamiona ja ihokarvojen poistovaahtona.

Dudu-Osun mustasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti ongelmaiholle, ihottumien ja aknen hoitoon.

100 % biohajoavaa Dudun-Osun mustasaippuaa voi käyttää jopa peseytymiseen avoimen taivaan alla, koska se ei jätä haitallisia aineita järviin eikä jokiin! Dudu-Osun on luonnollinen saippua koko perheelle – sen käyttö vähentää muovia, korvaa suihkugeelit ja shampoot sekä partavaahdon ja sheivausgeelit. Se on myös täydellinen matkalle, koska kiinteänä se ei valu laukkuun!

Vaahdota saippua vedellä ja levitä iholle tai hiuksille. Kasvonaamiota varten levitä pehmeää vaahtoa iholle ja anna kuivua hetken ja huuhtele. Musta saippua soveltuu myös parranajoon ja sheivaukseen. Vaahdota saippua ja levitä ajeltavalle ihoalueelle, ajele karvat tavalliseen tapaan ja huuhtele jäljelle jäänyt vaahto puhtaalla vedellä.

Korkealaatuinen ja luonnollinen Dudu-Osun mustasaippua sisältää luonnollisia ainesosia, joita on käytetty Afrikassa vuosisatojen ajan. Nigerian pienviljelijöiltä hankittu palmuöljy keitetään perinteiseen tapaan tuhkan kanssa käyttäen nykyaikaista teknologiaa. Muut ainesosat lisätään vasta keitettäessä tapahtuvan saponifikaation jälkeen, joten ne säilyttävät alkuperäiset ominaisuutensa. Saippuan tunnusomainen väri on peräisin saippuan sisältämästä tuhkasta, joka on saatu polttamalla kaakaopapuja ja palmun hedelmiä. Karitepuun hedelmistä perinteisellä tavalla kylmäpuristettu korkealaatuinen karitevoi antaa puolestaan Dudu-Osun-saippualle sen ravitsevat ja kosteuttavat ominaisuudet. Saippua on ICADA-luomusertifioitu.

Varastossa

Dudu-osun-logo