HURRAW! Vadelma huulirasva (sävyttävä)

5.90

HURRAW! Vadelma huulirasva (sävyttävä)

HURRAW! huulirasvat ovat mahtavan makuisia ja tuoksuisia, ja silti täysin luomulaatuisia! Kaikki tuoksut ja maut ovat aitoja ja luonnollisia. Mahtavien makujensa lisäksi HURRAW! huulirasvat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja ja raakoja!
Hurraw! huulirasvat ovat loistava valinta kuiville, sillä ne sisältävät runsaasti kylmäpuristettuja luomuöljyjä ja kasvivahoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat kuivia huulia.

HURRAW! Neidonkieli Vadelma luomuhuulirasva saa sävyttävän värinsä kauniin sävyisestä violetista porkkanauutteesta, joka on sekoitettu omega-rasvahapporikkaan neidonkieliöljyn ja herkullisen vadelma-aromin kanssa. Uniikki violettinen väri peilaa antosyaaneja, jotka esiintyvät hedelmien, kasvisten ja kukkien punaisen, violetin ja sinisen sävyissä. Kehosta löytyvät antosyaanit suojaavat sairauksia vastaan. Huulille ne luovat puhtaan, marjaisen sävyn.  100% kasviperäinen väri tarkoittaa sitä, ettei ainesosista löydy metalleja, karmiinia tai usein kosmetiikassa käytettäviä väriaineita.

Vain 1 varastossa

Hurraw logo