Flow kasvonaamiojauhe Hilla-Minttu 60 g

14.90

Flow kasvonaamio Hilla-Minttu syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa.

Mineraalipitoinen savipohjainen naamio syväpuhdistaa, poistaa mustapäitä ja tekee ihosta kuulaan ja raikkaan. Säännöllisesti käytettynä naamio estää mustapäiden muodostumista, supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ihoa. Huomaat välittömästi että ihosi on puhtaampi ja kirkkaampi. Naamio on 100% luonnollinen eikä se sisällä säilöntäaineita, ei emulgaattoreita>> vähemmän raaka-aineita>> pienempi riski allergioille ja ihoärsytykselle. 

Vaikuttavat ainesosat:

Vihreä savi-mineraalipitoinen, imee ihosta epäpuhtauksia ja rasvaa, tasapainottaa talineritystä, Uudistaa ihosoluja.
Rasulsavi– mineraalipitoinen, kiinteyttää, puhdistaa.
Piparminttu-supistaa ihohuokosia, virkistää ihoa.
Hilla- runsaasti C-ja E-vitamiinia, antioksidantit suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta. Antibakteerinen, ehkäisee ja parantaa tulehduksia. Edistää kollageenintuotantoa.
Nokkonen-parantaa erilaisia iho-onglelmia ja hillitsee liiallista talineritystä.

Annostele 2tl naamiojauhetta ja 1tl vettä pieneen astiaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa noin 10min. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Halutessasi voit käyttää veden sijaan esimerkiksi ruusuvettä ja lisätä massan sekaan hieman kasviöljyä sekä pari tippaa ihotyypillesi sopivaa eteeristä öljyä tai yrttiä, kermaa, hunajaa tms. Älä naamiota levitä aivan silmien ympärille, sillä naamio tuntuu hieman kiristävältä. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

 

Varasto loppu

Ilmoita kun tuote jälleen saatavilla