Flow Ruusuvesi Luomu 100ml

18.90

Ruusu rauhoittaa erityisesti herkkää ihoa, punoitusta, couperosaa ja aknea. Se sopii kuitenkin kaikentyyppisille ja kaikenikäiselle iholle. Ruusu tunnetaan kosteuttavista, rauhoittavista, sekä ryppyjä ja juonteita silottavasta vaikutuksesta. Voidaan käyttää myös ihon rauhoittamiseen parranajon ja sheivauksen jälkeen.

Ruusun eteerisen öljyn tislauksen ohessa syntyvä ruusuvesi on ihanteellinen kasvovesi. Tämä ruusuvesi ei siällä vettä. Sopii myös kevyen meikin puhdistukseen ja koko kehon virkistykseen.

Sen ihana naisellinen tuoksu hellii myös mieltä. Aromaterapeuttinen tuoksu lisää rakkauden ja onnen tunteita, rentouttaa stressaantunutta, häivyttää mielipahaa, kohottaa naisellista itsetuntoa. Jokainen nainen tarvitsee joskus ylellistä ruusua.

Kleopatrankin kerrotaan ottaneen ruusunterälehtikylpyjä viekoitellakseen rakastajiaan ja tietenkin helliäkseen kaunista hipiäänsä.

Käyttö: kasvovetenä, kevyen meikin puhdistukseen, kokovartalosuihkeena kosteuttamaan ja parfymoimaan kevyesti ja luonnollisesti ihoa, hiussuihkeena, hoitamaan päänahkaa ja hiuksia, mietona deodoranttina, mineraalimeikin kiinnitykseen.

INCI: Rosa Damascena Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

*Villinä kasvanut tai sertifioitu luomu raaka-aine

Varasto loppu

Ilmoita kun tuote jälleen saatavilla