Planet Pure Konetiskitabletit 23 kpl

9.90

Planet Puren 100 % biohajoavat, fosfaatittomat ja hajusteettomat konetiskitabletit ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto, kun peset astioita tiskikoneessa! Ecocert-luomusertifioiduista raaka-aineista valmistettu astianpesuaine pesee astiat kirkkaiksi matalissakin lämpötiloissa. Kloorittomat konetiskitabletit eivät sisällä väriaineita eikä niiden valmistuksessa ole käytetty palmuöljyä. Tätä ympäristöystävälliseen kartonkilaatikkoon pakattua vegaanista konetiskiainetta ei ole testattu eläimillä.

Planet Pure Konetiskitablettien kanssa voi halutessaan käyttää astianpesukonesuolaa ja huuhtelukirkastetta. Astianpesukonesuolana voi käyttää tavallista, natriumia sisältävää suolaa. Sen tarkoituksena on pehmentää kovaa vettä. Kannattaa pitää mielessä, että Suomessa vesi on yleensä pehmeää ja suolan käyttö tuleekin kysymykseen lähinnä vain, jos käytössä on oman kaivon mineraalipitoinen vesi. Veden kovuuden saa selville oman paikkakunnan vesilaitokselta. Huuhtelukirkasteen ideana on sananmukaisesti huuhdella astiat kirkkaiksi. Kirkaste pienentää veden pintajännitystä, minkä ansiosta astiat kuivuvat nopeasti eikä esimerkiksi laseihin jää pisaroiden jälkiä. Huuhtelukirkasteena voi käyttää esimerkiksi 5-prosenttista etikkaa. Sitä voi valmistaa sekoittamalla väkiviinaetikkaa ja vettä suhteessa 1:2. Kun suola ja kirkaste annostellaan erikseen, ympäristöä ei rasiteta ylimääräisillä kemikaaleilla.

Annostus: 1 tabletti / koneellinen

Huomio! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lääkärin hoitoon hakeuduttaessa näytä tämä pakkaus tai etiketti. Jos kemikaalia on nielty: Huuhtele suu. EI SAA oksennuttaa. Jos kemikaalia on joutunut silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos mahdollista, ja jatka huuhtelua. Jos silmien ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Sisältää subtilisiiniä. Saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita.

Ainesosat: 15%-30% happipohjaista valkaisuainetta, <5% ionittomia pinta-aktiivisia aineita (kasvipohjaisia sokeritensidejä), entsyymit (proteaasi, amylaasi – ei sisällä GMO-ainesosia) Muut ainesosat: natriumsitraatti, natriumkarbonaatti, TAED (valkaisuaktivaattori), natriumpolyaspartaatti, vesi, sorbitoli, natriumvetykarbonaatti, natriumsilikaatti, bentoniitti, kasviöljy, meripihkahapon natriumsuola.

Lisätiedot: 100% biohajoava, fosfaatiton, klooriton, hajusteeton, väriaineeton, palmuöljytön, eläinkokeeton, ympäristöystävällinen muoviton pakkaus

Valmistaja: Planet Pure
Alkuperämaa: Itävalta

Planet Pure – puhdistusaineiden vihreä vallankumous! Vuonna 1999 Itävallassa perustettu Planet Pure valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista valmistettuja pesu- ja puhdistusaineita ja luonnonkosmetiikkaa. Tämä pieni yritys toimii kuin iso perhe ja tarjoaa työpaikan monelle vaikeasti työllistyvälle.

Planet Puren tuotanto on puhdasta ja ympäristöystävällistä alusta loppuun, eikä tuota lainkaan jätettä: Korkealaatuisten puhdistusaineiden pohjana ovat kameliapensaan, pesupähkinöiden ja suopayrtin saponiini. Planet Puren tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, palmuöljyä tai maaöljypohjaisia ainesosia. Puhdistusaineet valmistetaan vesivoimaa käyttäen ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä valmistetaan biokaasua. Käytön jälkeen puhdistusaineet biohajoavat vedessä 100-prosenttisesti jo muutamassa päivässä.

Varastossa