AeroPress-kahvinkeitin

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

39.90 39.90

Aeropress tarjoaa uuden ja innovatiivisen tavan valmistaa suodatinkahvia.

Aeropress on todella kätevä ja helppokäyttöinen kahvinvalmistusväline, joka on saavuttanut suuren suosion kahviharrastajien keskuudessa. Valmistusprosessin lopputuloksena saat samettisen pehmeää kahvia joka yksinkertaisesti maistuu todella hyvältä.

Hyviä uutisia – Osta enemmän samaa tuotetta ja säästä!

  • 2-3 kpl -5%
  • yli 3 kpl -10%

*Alennettu hinta näkyy suoraan ostoskorissa

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 852760008000 Osastot: ,

Kuvaus

Aeropress tarjoaa uuden ja innovatiivisen tavan valmistaa suodatinkahvia.
Aeropress on aivan omanlaisensa kahvinvalmistusväline, joka on saavuttanut suuren suosion kahviharrastajien keskuudessa. Valmistusprosessin lopputuloksena saat samettisen pehmeää kahvia joka yksinkertaisesti maistuu todella hyvältä.
Aeropressiä on kehuttu maailman parhaaksi kahvinkeittimeksi. Aeropressin käyttäminen on yksinkertaista. Aeropress koostuu männästä ja sylinteristä. Suodatinpaperi laitetaan sylinterin pohjaan kiinni ruuvattavaan suodatinpidikkeeseen, ja sylinteriin lisätään kahvipurut ja kuuma vesi. Kevyen sekoituksen jälkeen kahvi annetaan uuttua minuutin verran, jonka jälkeen se painetaan männän avulla hitaasti suodatinpaperin läpi suoraan kuppiin. Lyhyt suodatusaika takaa kahviin pehmeän ja miellyttävän maun, ilman kitkeryyttä.
Pakkauksessa on mukana Aeropressin omat suodatinpaperit. Kaikki osat ovat konepesun kestäviä. Aeropress on kevyt ja helppo ottaa vaikka matkalle, retkelle tai työpaikalle mukaan.
Aeropress-keittimen mukana tulee 350 suodatinpaperia. Ja niitä saa ostettua lisää valikoimastamme.

Brand

Aerobie

Aerobie valmistaa Aeropress pressoa, joka on todella kätevä ja helppokäyttöinen kahvinvalmistusväline. Aeropress on saavuttanut suuren suosion kahviharrastajien keskuudessa. Valmistusprosessin lopputuloksena saat samettisen pehmeää kahvia joka yksinkertaisesti maistuu todella hyvältä.

Lisätiedot

Paino 200 g

1 arvio tuotteelle AeroPress-kahvinkeitin

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Aeropress on aktiivisen liikkujan pelastus. Aeropressillä valmistaa herkulliset kahvit minuutissa ja se kulkee kätevästi mukana. Iso plussa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös

© 2017 Safkanet.fi – Kotimainen hyvinvointikauppa