PARHAAT LAHJAIDEAT

Mikä sen parempi lahja, kuin lahjakortti?

Viime postauksessa kerroin omat TOP10 JOULULAHJA IDEAA ja näistä vinkeistä nostan nyt kohdan 2. esille: LAHJAKORTIT. Nämä ovat omia suosituksiani, sillä olen tarkka siitä missä olen töissä, missä harrastan, kenen hoidoissa käyn ja keiden kanssa teen yhteistyötä. Runsaan työkokemuksen, kouluttautumisen sekä omien tarkkojen kriteerien avittamana, uskon osaavani suositella laatumestoja. Kuitenkin tärkein motiivi näiden paikkojen suosittelussa on se, että haluan tukea pk-yrittäjiä (pk = pieniä + keskisuuria) ja jakaa ilosanomaa näin upeista yrittäjistä, mestoista että palveluista. Tuetaan toinen toistamme, eiksje? <3 

 LAHJAKORTIT HYVINVOINTIIN:

Mistä harrastuksesta sinun kumppanisi, ystäväsi tai sukulaisesi jatkuvasti puhuu, muttei saa aloitetuksi? Mitä joku on aina halunnut testata, muttei ole vieläkään testannut? Löytyisikö näistä sinulle sopiva harrastus, josta voisit toiselle vinkata? Voisiko liikunnallisesta lahjakortista olla avuksi tsemppaamaan toista tai itseäsi toteuttamaan haaveen? Suosittelen kuitenkin tiedustelemaan toiselta kunnolla, ennenkuin lahjakortin hankit – ellet sitten ole täysin varma :). Alla sinulle valittavaksi muun muassa tankotanssia, akrobatiaa, käsilläseisontaa, movementtia, voimaharjoittelua, joogaa, kuntosalia, street workouttia, gymnastics strenght -harjoittelua, tramppavoikkaa, kehonhallintatreenejä, naisten oma kuntokeskus, joogaviikonloppua, verkkokursseja, koulutuksia ja huh, paljon kaikkea muuta! HUOM: Painamalla kuvaa, pääset suoraan kyseisen paikan nettisivulle – miten helpoksi tehty! <3 pssst. * – merkki tarkoittaa, että tarjontaa myös lapsille!

Tankotanssia + muuta tarjontaa: HKI + LAHTI
*Jooga, monipuolinen kehonpainoharjoittelu ja pt-palvelut: TAPIOLA, espoo.
Monipuolinen kehonpainoharjoittelu, jooga ja pt-palvelut. HUOM! Suosittelen laadukasta Starttikurssia ihan kenelle vain, mutta varsinkin jos on ollut paljon erilaista kremppaa kehossa tai haluaa saada tekniikan priimakuntoon: KÄPYLÄ, helsinki
Henkilökohtaista valmennusta eksklusiivisella studiolla aivan helsingin keskustassa: Hyvinvointistudio Lupaus
Naisten kuntokeskus aivan espoon keskuksen ytimessä, uusissa tiloissa 3 kerroksen talossa! Monipuolinen tarjonta!

 

<3 ELÄINJOOGAKORTIT: Näitä ei kannata missata -> eläinjoogakortit – Meri Mort
<3 JOOGAVIIKONLOPPU: Ukkohallan hiihto- ja lomakeskuksessa! Kutsun sinut kanssamme Ukkohallaan tammikuussa 13.-14.1. nauttimaan joogan ja Movementin maagisesta maailmasta! Vetäjinä toimivat Move with Hanna ja Jukka Rajala. Tiedote tulossa pian Ukkohallan kotisivuille.
<3 HUIPPUA VERKKOVALMENNUKSEN TIIMOILTA: Miten olisi lahjakortti verkkovalmennuskurssille ”Toimintakykyinen keho”, jonka valmentajana toimii Jukka Rajala? Pääset tutustumaan verkkovalmennukseen tästä: 66days.fi   Kurssi starttaa 3.1.2018! (alla liitteenä video aiheesta).
<3 LAHJAKORTTI LAATU KOULUTUKSEEN: Onko kumppanisi, ystäväsi, sukulaisesi tai oletko kenties itse kiinnostunut kouluttautumaan liikunta-alan puolella? Movement Systemillä starttaa Movement coach -koulutusohjelma heti ensi vuoden puolella. Tutustu lisää -> Movement.fi .
<3 HIERONTAA JA RENTOUTUSTA: Jottei aivan liian liikunnalliseksi mene, niin haluaisin vinkata aivan LOISTAVASTA hieronta toimipisteestä Matinkylässä, ihan Ison Omenan vierestä! Naturaid  (klikki ohjaa sinut heidän FB -sivustolle, joulutarjouksiin!)-> tämä paikka on ollut minun kantapaikkani jo yli 5 vuoden ajan! Omat suosikkini ovat akupunktio sekä kuivakuppaus!

Kuva: www.elixir.fi

—> TARJOUS: Marras- ja joulukuun ajan tarjoan PT-palveluitani -10€ (valmennan helsingissä, espoossa ja kauniaisissa). Ei koske paketti tarjouksia. Pakettitarjous: Ostaessa 10x treenipaketin saat 150€ alennuksen, normaalisti 1000€ ja nyt 850€! Valmennukseni sisältävät muun muassa mentaalivalmennusta, tekniikan hiomista, rentoutusharjoitteita, hengitystekniikkaa, kehonpainoharjoittelua, liikkeitä vapaiden painojen kanssa sekä ravintovalmennusta. Käymme alkuun n.2 tunnin konsultaation ja mietimme yhdessä, mitä juuri Sinä tarvitset.
Palveluitani/lahjakortit voit tilata minulta osoitteesta: harkosenhanna@gmail.com .

Toivottavasti tästä artikkelista löytyi Sinulle jotakin sopivaa! 🙂 Haluttaessa lisätietoa jostakin lisää, niin älä epäröi laittaa kommentia!

Muistutus 14.12. klo 18-20 pitämästäni tapahtumasta Hyvinvointistudio Lupauksella, klikkaa: BreathYin

Artikkeli on julkaistu uudelleen Osta työtä Suomeen päivän kunniaksi!

<3 Hanna

66DAYS:
Toimintakykyinen keho -kurssi 3.1.2018

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *