REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja teille palveluita tarjotessamme.

Olemme sitoutuneet suojaamaan Palveluiden käyttäjien yksityisyyttä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

REKISTERINPITÄJÄ

Ekomii Oy
Kaivokatu 10 D 56
06100 Porvoo
Suomi

REKISTERIN NIMI

Safkanet.fi asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Safkanet.fi-asiakkaaksi tai tehnyt ostoksen Safkanet.fi:stä. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotta käyttäjä voidaan rekisteröidä ostajaksi ja käyttäjäksi meidän sivustolla oleviin palveluihin, jotta käyttäjä voi käyttää tiettyjä meidän sivustolla olevia palveluita, käyttäjälle voidaan käyttäjän hyväksynnän mukaisesti markkinoida palveluita, voimme parantaa käyttäjän käyttökokemusta keräämällä sivuston käyttötietoa evästeitä ja muita analyysitekniikoita hyväksikäyttäen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Safkanet.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Safkanet.fi:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Safkanet.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Safkanet.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Safkanet.fi:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SUOJAUS & TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Safkanet.fi:n ulkopuolelle. Rekisteriä ei myöskään luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Safkanet.fi:n ylläpito- ja käyttäjäoikeuksia. Asiakastiedot ovat tallennettuna Safkanet.fi:n ylläpitämään tilaustietokantaan, joka sijaitsee ammattimaisesti ylläpidetyillä palvelimilla lukitussa tilassa.

Käytämme ajantasaisia käytäntöjä henkilötietojen suojelemiseksi. Käytämme siis hallinnollisia ja teknisiä suojaustoimenpiteitä pienentääksemme henkilötietojen hävikin riskiä ja vähentääksemme väärinkäytöksiä sekä luvatonta käyttöä, julkaisua tai muokkausta. Safkanet.fi suojelee käyttäjän henkilötietoja hyödyntäen Secure Sockets Layer (”SSL”) salausohjelmistoa.

Jotta viestintää tai markkinointia kohdennetaan oikein, saatamme siirtää kolmansille osapuolille anonymisoidut demografiatiedot, kiinnostuksenkohteet tai esimerkiksi sijaintiin perustuvat kohdentamisarvot.

Tämä tietosuojalauseke soveltuu vain meidän palveluihin, emmekä ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä.

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet. Tiedot eivät kuitenkaan poistu välittömästi kaikista varmuuskopio- tai muista vastaavista järjestelmistämme.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten kuljetuksen seurantatiedot

REKISTERIASIOITA KOSKEVAT ASIAT

info@safkanet.fi