Tehdään yhdessä hyvää

White feather

Bright Friday on uusi Black Friday! Mustan perjantain kaltaisten päivien ei tarvitse olla olemassa vain ja ainoastaan mahtavien tarjousten ja kuluttamisen takia. Silloin voi myös hiljentää ja tehdä hyviä valintoja. 

Tarjousten perässä juoksemisen sijaan kannattaakin miettiä tarkoin mitä ostaa, mistä ostaa ja miksi.

Meidän yksi arvomme on ihmisten ja ympäristön auttaminen, sen vuoksi olemme päätyneet hieman erilaiseen ratkaisuun; meidän verkkokaupasta ei löydy tänään suuria alennuksia vaan oikeasti hyvä Bright Friday -tarjous: lahjoitamme jokaisen tilauksen myyntituotosta 50% Sylva ry:lle. Jokainen joka on itse taistellut syöpää vastaan tietää miten tärkeää vertaistuki siinä tilanteessa on. Pienillä ostoksilla kasaamme nopeasti suuren lahjoituksen tärkeälle asialle! Haluatko sinä olla mukana?

 

Sylva ry auttaa syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään

Joka vuosi Suomessa sairastuu 700 nuorta aikuista syöpään. Syöpä on sairaus, joka vaikuttaa nuoren aikuisen arkeen, toimintakykyyn, minäkuvaan, lähisuhteisiin ja tulevaisuuden suunnitelmiin.

Sylva-logo

Sen jättämät jäljet voivat tuntua vielä vuosienkin jälkeen. Vakava sairaus pakottaa pohtimaan sitä kuka oikein on – syövän kanssa ja ilman sitä ja rakentamaan uutta identiteettiä, uutta arkea ja uutta normaalia.

Säröillä olevan elämän korjaamiseen pitää saada tukea – siksi myös Sylvan Fuck Cancer -yhteisö ja toiminta on olemassa. Sairauden kanssa ei tarvitse jäädä yksin tai yrittää pärjätä omin avuin. Sylva tukee nuoria aikuisia syöpään sairastuneita järjestämällä matalan kynnyksen toimintaa, vertaistukiviikonloppuja, vapaamuotoisia tapaamisia ja Fuck Cancer -tapahtumia.

Sylvan VOIMA-toiminnan tavoitteena on, että sairastunut ja hänen läheisensä voivat hyvin vaikeasta tilanteesta huolimatta. VOIMA-toiminnan kautta heille rakentuu sairauden ja hoitojen aikana polku, jonka varrella syöpään sairastunut ja hänen läheisensä saavat tavoitteellista ja ammatillista tukea omien voimavarojensa löytämiseksi.

Sylvan logo ja teksti Sylva tukee syöpää sairastavia lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia sekä heidän läheisiään. Lue lisää Sylvan toiminnasta: http://www.sylva.fi/nuoret-aikuiset

 

”Säröillä olevan elämän korjaamiseen pitää saada tukea. Sairauden kanssa ei tarvitse jäädä yksin tai yrittää pärjätä omin avuin.”

 

Pienillä asioilla voi vaikuttaa ja jokaisella on mahdollisuus auttaa. Luodaan yhdessä uutta merkitystä kulutushysteriapäiville.  

Osallistu tempaukseemme ja katso valikoimamme tästä.