Tervens on gluteeniton ja proteiinirikas pasta-innovaatio

Erilaiset gluteenittomat tuotteet ovat suurta huutoa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Monet ovat  korvanneet tavalliset viljatuotteet gluteenittomilla ja perinteisten viljatuotteiden kuten pastan tilalle haetaan ravinnerikkaampia vaihtoehtoja, joista uusimpana innovaationa gluteenittomat kikhernenpastat.

Tiedätkö ähkyn olon ja väsymyksen joka saattaa vallata pasta-aterian jälkeen? Todennäköisesti väsymys johtuu verensokeripiikistä, joka johtuu pastan korkeasta hiilihydraattipitoisuudesta. Vehnäpastan lyhyet hiilihydraatit pilkkoontuvat elimistössä sokeriksi.

Pastaa voi valmistaa perinteisesti käytettyä vehnää proteiinipitoisemmista raaka-aineista. Suomalainen Tervens on tehnyt pitkään tuotekehitystä ja valmistaa erinomaisen herkullisia pastatuotteita Lempäälässä. Tervens-pastasta tulee hyvien hiilareiden ja proteiinien ansiosta kylläinen olo ilman nopeaa energiapiikkiä. Sen voimin jaksaa pitkään.

Luontaisesti gluteeniton ja näppärä

Pasta lukuisine sovelluksineen on monien arkiruokien perusta. Tervens-kikhernetuotteilla perinteisten avokadopastojen, makaronilaatikon tai pastabolognesen kokkaaminen on helppoa ja nopeaa. Ja mikä tärkeintä, juhlaan riittää enemmän energiaa, kun arkiruoka on terveellistä!

Tervens-kikhernepastat ovat gluteenittomia, mutta niiden ominaisuuksista hyötyvät myös normaalia ruokavaliota noudattavat. Lisäksi jos perheessä on yksi gluteenitonta ruokavaliota noudattava, on kätevää tarjota koko perheelle samaa.

Tervens-pasta on helppo pohja, jonka päälle voit rakentaa mitä haluat. Wokit, laatikot, kylmäsalaatit, sinä päätät!

Nopea valmistaa!

Tervens-pastaa valmistetaan kolmessa muodossa. Putkilomaista Tervens-kikhernepenneä, voidaan käyttää esimerkiksi raakaa-munankeltuaista, juustoa ja pekonia sisältävässä pasta carbonarassa.

Tervens kikhernefusili sopii erinomaisesti peston kanssa tarjoiltavaksi, sillä sen kiemuroihin saa imeytettyä paljon herkullista ja terveellistä basilikapohjaista pestokastiketta.

Perinteiseen makaronilaatikkoon sopii erinomaisesti Tervens kikhernemakaroni.

Yhteistä näille kaikille on nopea keittoaika. Kikhernepasta valmistuu perinteistä vehnästä valmistettua pastaa sekä yleisesti muita gluteenittomia pastoja nopeammin. Keittoajaksi riittää 5-6 minuuttia.

Ravintoarvot / 100 g

  • Energiaa 1319 kJ / 311 kcal
  • Proteiinia 21,7 g
  • Hiilihydraattia 50 g joista sokereita 4,2 g
  • Rasvaa 2,7 g josta tyydyttynyttä 0 g
  • Ravintokuitu 11,5 g
  • Natriumia 0 g

Kikhernejauho toimitetaan Lempäälään Isosta-Britanniasta.

Kavereilta lähikaupastasi

Tervensin takana on kaveripiiri Lempäälässä. Severin, Terhin ja Kysse ovat löytäneet terveellisen syömisen jo vuosia sitten. He haluavat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Kaksi heistä onkin Personal Trainereita, ja he ovat perehtyneet myös erikoisruokavalioihin. Terhi on toiminut pitkään kikhernepastan parissa Suomessa ja reseptiikka on hänen käsialaansa.

Kaikki Tervens-pastat löydät ainakin näistä kaupoista ja tietenkin Safkanetin valikoimasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *