Tervetuloa hyvinvoinnin ja luonnollisen kauneuden pariin

Safkanet.fi -verkkokauppa on perustettu tarjoamaan parasta laatua hyvoinvointituotteissa. Meidän tehtävämme on auttaa ihmisiä suoriutumaan paremmin, ajattelemaan kirkkaammin ja elämään terveemmin ja löytämään turvalliset ja puhtaat tuotteet päivittäiseen käyttöön.

Asiakkaamme tietävät, että lisäravinteemme, terveystuotteemme ja luonnonkosmetiikkamme ovat puhtaimpia mitä markkinoilla on. Olemme vakuuttuneita, että huomaat eron jo ensimmäisellä kokeilukerralla.

Ympäristöystävälliset ja eettisesti tuotetut tuotteet rakentavat kestävän perustan valikoimallemme. Haluamme jakaa hyvinvoinnin ilosanomaa ja edistää suomalaisten terveyttä. Aktiivinen bloggaaminen, kaupan kehittäminen ja asiakkaiden palveleminen on meille sydämen asia.

Safkanet.fi on perustettu vuonna 2013 ja yrittäjinä toimii Fredu Sirviö ja Maria Nordin tiimineen.

Fredu Sirviö

Fredu Sirviö on Safkanetin perustaja ja intohimoinen terveysvaikuttaja. Fredun intohimot ovat terveysruoka ja liikunta. Fredu on myös palkittu yrittäjä. Hän on perustanut Safkanetin oheella Black Eye start-upin ja hänen suunnittelema applikaatio valittiin Suomen parhaaksi mobiilisovellukseksi vuonna 2013.

Fredun intohimo terveyteen ja liikuntaan on kova. Hän on entinen ammattilumilautailija ja lopetettuaan mäkien koluamisen hän on siirtänyt mielenkiintonsa vapaaottelua kohtaan, jota hän käy harjoittelemassa lukuisia kertoja viikottain. Fredun intohimo urheilua, hyvinvointia ja liikuntaa kohtaan kasvoi niin suureksi, että hän ryhtyi opiskelemaan myös alaa. Fredu nauttii muiden auttamisesta ja hän valmistuukin Personal Traineriksi arvostetusta Australialaisesta Fit Collegesta Joulukuussa 2017.

Maria Nordin

Maria Nordin on aktiivinen hyvinvointibloggari ja luonnonkosmetiikan ammattilainen. Safkanetin aloitettua toimintansa, Marian tehtävä on toimia Safkanetin tuotevalikoiman ”portinvartijana” ja tuotevalikoiman kehittäjänä.

Maria on ammatiltaan arkkitehti, joka on erikoistunut rakennusten terveellisyyteen. Maria myös kirjoittaa Kotitalouskriisi-blogia lapsiperheen arjesta.

Maria Nordin on tunnettu tiukoista näkemyksistään turhia ja ympäristölle ja terveydelle haitallisia kemikaaleja kohtaan, niinpä Safkanet-verkkokauppaan päässeet tuotteet ovat varmaankin markkinoiden ”kemikaalipiheimpiä” ja ekologisimpia.

 

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu
[email protected]

Maria Nordin
[email protected]
040 578 6772

Fredu Sirviö
[email protected]