Parhaat palvelut pelaajille, mitkä pitävät sinut kotona

Pelaaminen on kasvattanut suosiotaan. Tietokoneella ja konsolilla pelaaminen on hyvin suosittu harrastus. Pelit ovat kehittyneet paljon ja monet pelit ovat hyvin mukaansatempaavia. Tämä artikkeli kertoo kaikista hyvistä palveluista, joita pelaamiseen voi liittää.

Seuraavassa on joitakin parhaita palveluja, joilla pelaajat voivat viihdyttää itseään kotona ollessaan:

Steam: Steam on videopelien digitaalinen jakelualusta. Se tarjoaa laajan valikoiman pelejä indie-peleistä AAA-julkaisuihin, ja pelaajat voivat ostaa, ladata ja pelata pelejä PC:llä tai Macilla. Steam on valloittanut ykkössijan pelien digitaalisena jakelualustana ja digitaalinen jakelu on syrjäyttänyt fyysisen jakelun.

Xbox Game Pass: Xbox Game Pass on tilauspalvelu, joka antaa pääsyn yli 100 Xbox-pelin kirjastoon. Se sisältää myös Xbox Game Studiosin uudet pelit samana päivänä, kun ne julkaistaan. Xbox on toinen suosituista konsoleista. Xbox Game Pass mahdollistaa pelien hankkimisen digitaalisen jakelukanavan kautta. Tämän palvelun parissa aika kuluu kuin siivillä.

PlayStation Now: PlayStation Now on PlayStation 4:lle ja PC:lle tarkoitettu tilauspalvelu, jonka avulla pelaajat voivat suoratoistaa yli 800 pelin kirjaston, mukaan lukien PS4-, PS3- ja PS2-pelit. Jokaisen pleikkarin omistajan kannattaa ottaa tämä palvelu käyttöön. Pelattava ei tällä palvelulla lopu kesken ihan heti.

Twitch: Twitch on suoratoistoalusta, joka on keskittynyt pääasiassa videopeleihin. Sen avulla pelaajat voivat suoratoistaa pelaamistaan suorana lähetyksenä sekä seurata muiden pelaajien pelaamista ja olla vuorovaikutuksessa muiden katsojien kanssa reaaliajassa. Sen sijaan, että itse pelaisi, voi vain katsoa, kun muut pelaavat ja striimaavat.

Discord: Discord on chat- ja ääniviestintäalusta, joka on suosittu pelaajien keskuudessa. Sen avulla pelaajat voivat liittyä palvelimiin ja keskustella muiden pelaajien kanssa sekä ääni- ja videokeskustella heidän kanssaan. Erityisesti nopeatempoisissa monenkeskisissä peleissä tämä palvelu on ehdoton. 

Game Jolt: Game Jolt on riippumaton pelien jakelualusta, joka tarjoaa laajan valikoiman indie-pelejä tasohyppelypeleistä roolipeleihin ja pulmapeleistä visuaalisiin romaaneihin. Indie-pelit ovat hyvä vaihtoehto suurtuotannoille. Indie-pelien parissa aika vierähtää hyvin ja on hauskaa. Pelin ei tarvitse olla suurin, kattavin ja laajin, jotta sen pelaaminen olisi hauskaa.

Itch.io: Itch.io on indie-pelien avoin markkinapaikka, jonka avulla pelintekijät voivat julkaista itse pelejään ja pelaajat löytävät indie-pelejä. Täältä voi löytää varsinaisia helmiä ja upeita julkaisuita. Pelaaminen voi olla todella hauskaa. Näiden pelien ja tämän alustan parissa voi viettää paljon aikaa.

GOG: GOG (Good Old Games) on PC- ja Mac-pelien digitaalinen jakelualusta, joka tarjoaa laajan valikoiman klassisia ja retropelejä, kuten Metal Gear solid tai Leisure Suit Larry. Todellakin täältä alustalta löytyy vaikka mitä vanhoja klassikoita eri aikakausilta. Tämän alustan pelien parissa voi viettää aikaa todella paljon.

Muut pelialustat: On myös paljon muita pelialustoja joiden parissa voi viettää aikaa. Esimerkiksi https://www.boostcasino.com/fi/kolikkopelit/bonanza-megapays on yksi pelialusta.

Pelaaminen on ollut hyvä harrastus ja tietokonepelit ovat kehittyneet paljon. Erilaiset alustat, kuten Steam, mahdollistavat pelien helpon hankkimisen. On myös mahdollisuus hankkia vanhoja klassikkopelejä ja muistella menneitä niiden parissa. Pelaajan ei tarvitse poistua kotoaan, vaan pelaajalle on tarjolla hyviä vaihtoehtoja.