The Ohm Collection – Alumiiniton Deodorantti Patchouli

22.50

The Ohm Collection – Alumiiniton Deodorantti Patchouli

The Ohm Collectionin alumiinittomat, jauhemaiset deodorantit ovat syystäkin suosittuja ympäri maailmaa! Patchouli on upea öljy, jota saadaan pogostenom cablin kasvista. Tätä öljyä on käytetty satojen vuosien ajan rentouttamaan ja selkeyttämään mieltä ja ajatuksia. Patsulilla on syvä maanläheinen yrttinen tuoksu, jota yleensä joko rakastaa tai vihaa. The Ohm Collection on satsannut parhaimpaan ja puhtaimpaan Patsuliin, Sinua varten joka rakastat Patsulia.

Deodorantin tehokkuuden salaisuus piilee yhdistelmässä natriumbikarbonaattia (ruokasooda) ja ainutlaatuista Ohm Blendiä®, joka koostuu tarkoin valikoiduista korkealaatuisista eteerisistä öljyistä. Ruokasooda taas on emäksinen raaka-aine, joka tasapainottaa kainaloiden ihon pH:ta ja täten neutraloi hajua aiheuttavia bakteereita. Tämä sekoitus toimii yhdessä kehosi kanssa ehkäisten epämieluisten hajujen muodostumista. Kainalot tuntuvat heti ihanan puuterimaisilta ja kuivilta jauhemaisen deodorantin ansiosta.

The Ohm Collectionin deodorantit ovat yksinkertaisesti loistava lisä luonnonkosmetiikan deodoranttikavalkaadiin.
The Ohm Collectionin deodorantti on alumiiniton, vegaaninen, 100% luonnollinen
jauhemainen koostumus, joka
✓ ei pöllyä
✓ ei tahraa vaatteita
✓ pitää hajut loitolla koko päivän
✓ ei tuki kainalon imusolmukkeita
✓ hygieeninen -> useampi henkilö voi käyttää samaa deodoranttia
✓ todella riittoisa -> kestää yhden ihmisen käytössä jopa 6kk
sopii sekä miehille että naisille

Huomioithan, että kyseessä ei ole antiperspirantti. The Ohm Collectionin alumiiniton deodorantti ei tuki kainaloiden ihoa, vaan antaa kehon tärkeän puhdistusprosessin toimia luonnollisella tavalla. Hikoilu on kehon luonnollinen tapa puhdistua ja poistaa kuona-aineita. Deodorantti on kehitetty ehkäisemään ikäviä hajuja (ja sen se tekee todella hyvin ja tehokkaasti!) aiheuttavien bakteerien lisääntymistä – ei ehkäisemään hikoilemista.

Käyttö: Laita hieman jauhetta sormenpäihisi ja levitä kevyesti kainaloiden iholle (älä hiero). Pysyt raikkaana ja jumalaisen tuoksuisena koko päivän. Huom! Lopeta tuotteen käyttö, jos ihon ärsyyntymistä esiintyy. Älä käytä deodoranttia koskaan heti vahauksen tai sheivauksen jälkeen. Anna ihon rauhoittua mieluusti yön ylitse. Pidä välillä taukoa deodorantin käytöstä, jotta ihon oma bakteerikanta voi kasvaa luonnollisesti.

INCI: Sodium Bicarbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Pogostemon Cablin Oil**, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder** Amethyst Powder (Non Nano), Cedrus Atlantica Wood Oil**, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.

*villinä kasvanut raaka-aine : nämä kasvit ovat kasvaneet luonnossa villinä ja ne on kerätty luontoäitiämme kunnioittaen.

**luomusertifioitu raaka-aine : nämä kasvit ovat viljelty luonnollisin menetelmin saastumattomalla maalla ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kasveja ei ole myöskään geneettisesti muunneltu, sumutettu tai säteilytetty.

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

 

Vain 2 varastossa