True Gum Purukumi Inkivääri & Kurkuma 20g

2.90

True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava purukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Inkiväärin ja kurkuman eloisa cocktail potkaisee makunystyräsi käyntiin!

True Gum käyttää vain laadukkaimpia raaka-aineita, ei muovia. True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pidempään. Kosteutta lisää luomulaatuinen glyseriini, joka kaiken muun tavoin kasviperäistä eikä sisällä GMO-ainesosia.

True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja suomalaisista koivuista peräisin olevalla ksylitolilla!

Suositeltu päivittäinen ksylitoliannos on 5 grammaa. Sen saa syömällä 2 palaa True Gum -purukumia 5 kertaa päivässä. True Gumin ksylitolipitoisuus on 22%.

True Gum ei sisällä mitään keinotekoista, eikä maku tee poikkeusta. Vain oikeita makuja oikeista ainesosista. Tuote on vegaaninen ja biohajoava.

Sisältö: makeutusaineet (ksylitoli, stevioliglykosidit), luonnonkumi, inkiväärijauhe, kurkumajauhe, kosteudensäilyttäjä (glyseriini), luonnollinen aromi, porkkanauute.

Varastossa