Ale!

Puhdas+ vitamiinipaketti

Puhdas+ vitamiinipaketti sisältää neljää eri tärkeää vitamiinia. Hanki joka kodin perusvarasto helposti paketissa. Vitamiinipaketti sisältää seuraavat tutotteet:

– Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini 50 µg 100+20
– Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg
– Puhdas+ K2-vitamiini 60 kaps
– Puhdas+ C-vitamiini 200 g

Hyviä uutisia – Osta enemmän samaa tuotetta ja säästä!

  • 2-3 kpl -5%
  • yli 3 kpl -10%

*Alennettu hinta näkyy suoraan ostoskorissa

Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg

Suuri osa suomalaisista kärsii B12-vitamiinin puutoksesta, erityisesti kasvissyöjät ja varttuneemmat henkilöt sekä esimerkiksi ne, jotka juovat paljon kahvia tai alkoholia. B12-vitamiinin saanti on tärkeää, koska se vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän, psykologisten toimintojen ja hermoston normaalia toimintaa.

Varasto loppu

Puhdas+ K2-vitamiini 60 kaps

Puhdas+ K2-vitamiini on vahva K-vitamiinivalmiste. Tuotteen sisältämä MenaQ7-menakinoni on luonnollinen K2-vitamiini, jonka elimistö käyttää poikkeuksellisen tehokkaasti hyödykseen. K-vitamiini edistää sekä luiden pysymistä normaaleina että veren normaalia hyytymistä.

This item is not available at the moment.

Puhdas+ C-vitamiini 200 g

Lisäaineeton, vatsaystävällinen ja vahva C-vitamiini.

This item is not available at the moment.
This product is currently unavailable.
tuotetunnus (SKU) puhdasplusvitamiinipaketti Osasto:

Kuvaus

Puhdas+ vitamiinipaketti sisältää neljää eri tärkeää vitamiinia. Joka kodin perusvarasto.

Vitamiinipaketti sisältää seuraavat laatuvitamiinit:

– Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini 50 µg 100+20
– Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg
– Puhdas+ K2-vitamiini 60 kaps
– Puhdas+ C-vitamiini 200 g

Vitamiinit ovat elimistön normaalille toiminnalle välttämättömiä ravinnon hiiliyhdisteitä, joita tarvitaan vähäisiä määriä. Niiden vajaus aiheuttaa erilaisia puutosoireita. Elimistö ei itse muodosta vitamiineja riittäviä määriä, joten ne tulee saada ravinnosta. Vitamiineihin lasketaan kuuluvaksi 13 yhdistettä, jotka voidaan edelleen jaotella vesiliukoisiin (B- ja C-vitamiinit) sekä rasvaliukoisiin (A-, D-, E- ja K-vitamiinit). Vitamiinit toimivat välttämättöminä avustavina tekijöinä aineenvaihdunnallisissa reaktioissa.

Puhdas+ tuotesarja ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, sidosaineita, pinnoiteaineita, väriaineita, gluteenia eikä magnesiumstearaattia. Puhdas+ tuotteet valmistetaan Suomessa ja tuotteet ovat saatavilla edullisesti Safkanet.fi -verkkokaupasta.

Brand

Puhdas+

Puhdas+ tuotesarjan ideologia on ollut alusta asti yksinkertainen : tarjota kuluttajalle markkinoiden puhtain ravintolisäsarja. Puhdas+ tuotesarja ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita, sidosaineita, pinnoiteaineita, väriaineita, gluteenia eikä magnesiumstearaattia. Puhdas+ tuotteet valmistetaan Suomessa ja tuotteet ovat saatavilla edullisesti Safkanet.fi -verkkokaupasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhdas+ vitamiinipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös

© 2017 Safkanet.fi – Kotimainen hyvinvointikauppa