Mitä ovat nikotiinipussit?

Nikotiinipussi on savuton, höyrystä vapaa ja tupakaton tuote, joka on suunniteltu erityisesti taisteijan vativaa elämäntapaa vartens. Innovatiivisen, -suunnittelumme ansiosta voit käyttää nikotiinipusseja missä tahansa – kotona, töissä, baareissa ja jopa julkisessa liikenteessä. Jokainen pussi sisältää sekoituksen nikotiiniuutetta, täyteaineita ja aromeja. Nikotiinipussit ovat kertakäyttöisiä ja niitä on saatavana eri makuina.

Jos haluat käyttää nikotiinipussia, aseta se yksinkertaisesti huultesi ja ikenesi väliin. Aluksi tunnet lievää pistelyä, joka lakkaa noin 10 minuutin kuluttua. Jokainen pussi kestää jopa tunnin, ja se on hävitettävä asianmukaisesti. Lue lisää nikotiinipussin käytöstä täältä.

nikotiiniussit olivat yksi ensimmäisistä tämän tyyppisistä tuotteista, jotka saapuivat Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille vuonna 2019. Ne tarjoavat nykyisille tupakoitsijoille ja höyryäjille huomaamattomamman vaihtoehtoisen nikotiinikokemuksen.

On tärkeää huomata, että nikotiinipussit eivät ole nuuskaa, koska ne eivät sisällä edes pieniä määriä tupakkaa.

Mitä nikotiinipussit ovat?

  • Savuton – voit käyttää sisätiloissa, ulkona, julkisissa tiloissa ja jopa matkoilla.
  • Kätevä- ne ovat paras nikotiinin jakelujärjestelmä, joka ei vaadi tuhkakuppeja, sytyttimiä, höyrypulloja tai latureita ja muita tupakointi-/höyrystysvälineitä.
  • Huomaamaton – käytä näitä nikotiinipusseja kaikissa tilanteissa ilman, että sinun on lopetettava tekemäsi, astuttava ulos tai tekosyitä.

Mitä nikotiinipussissa on?

  • Nikotiiniuute- käytämme farmaseuttista nikotiinipolymeeriä, joka ei sisällä tupakkaa.
  • Aromit – käytämme huolellisesti muotoiltuja aromeja, joita käytetään elintarviketeollisuudessa rikastamaan pussiemme makua. Valitse Mint, Bergamot Wildberry ja Elderflower.
  • Lisäaineet: Täyteaineet ja happamuudensäätöaineet- nikotiinipolymeerin fyysinen tilavuus kussakin pussissa on suhteellisen pieni, ja käytämme yleisesti käytettyjä täyteaineita, kuten kasvipohjaisia ​​kuituja ja pieniä määriä kumipohjaa, jotta niiden käyttö olisi helpompaa ja mukavampaa. Tarjoamme myös mineraaleja, joita käytetään yleisesti leivonnaisissa happamuuden alentamiseksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.